Houten balken zandstralen / luchtgommen in monumentale panden

Het zandstralen van houten balken in een monumentaal huis is een goede manier om het hout op te knappen en tegelijkertijd de oorspronkelijke uitstraling te behouden. De Zandstraal Koning is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het zandstralen van houten oppervlakken in monumentale huizen.

Door het hout te zandstralen worden oude verflagen, roest en andere oneffenheden verwijderd. Hierdoor komt het natuurlijke patroon van het hout weer beter naar voren en wordt het hout gladder en uniformer. Ook kan het hout beter behandeld worden na het zandstralen, bijvoorbeeld met een nieuwe verflaag of laklaag.

Het zandstralen van houten balken in een monumentaal huis is een vakkundig werkje dat veel kennis en ervaring vereist. De Zandstraal Koning beschikt over professioneel materiaal en heeft ervaren medewerkers die uitstekend op de hoogte zijn van alle ins en outs van het zandstralen van hout. Zo kunt u erop vertrouwen dat het werk met de grootst mogelijke zorg en aandacht wordt uitgevoerd.

Als u interesse heeft in het laten zandstralen van de houten balken in uw monumentale huis, neem dan gerust contact op met De Zandstraal Koning. Zij helpen u graag verder met het geven van advies en het maken van een offerte op maat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Direct gratis offerte