Home Onze specialiteiten Procedure Projecten Over ons Contact

 

 

Onze specialiteiten

 

Het stralen van houten objecten.

 

Heeft u een trap, schutting en of houten kast die helemaal blank gemaakt moet worden? Ga zelf niet schuren maar laat het vakkundig en snel door de Zandstraal Koning doen. Afhankelijk van de hardheid van het hout kunnen wij het hout helemaal blank stralen, zodat u gemakkelijk een nieuwe verf of olielaag kunt aanbrengen op het hout, zodat hij weer jaren mee kan gaan en het er weer als nieuw uitziet.

 

 

Gevelreinigen

We verwijderen vuil en aantasting van stenen en zorgen ervoor dat ze weer helemaal in hun originele staat en kleur zullen terugkeren. Dit alles zonder het gebruik van chemicaliĆ«n en andere agressieve middelen . Alleen doormiddel van zand en water worden uw stenen weer stralen nieuw. 

U kunt hierbij denken aan: Gevels, muren , tegels , beton , zwembaden , etc.


Verf verwijderen van stenen / hout / ijzer

Het verwijderen van verf resten en oude verf lagen.  De verf zal hierbij geleidelijk van het object worden gestraald en krijgt zijn originele oorsprong weer terug. Alleen de verf worden verwijderd en er blijft een schoon en naturel object over.Roestig metaal zandstralen

Doormiddel van het stralen met speciaal grit kunnen wij alle roestige objecten weer volledig en grondig reinigen zodat het klaar is om bewerkt te worden.

U kunt hierbij denken aan hekwerken , boten , deuren , frames , kozijnen etc.

 


Graffiti verwijderen

Is uw pand beklad met een graffiti? Neem vandaag nog contact met ons op om die graffiti van uw muur / deur / ramen etc. te laten verwijderen. Dan zorgen we ervoor dat deze direct verwijderd zal worden.

Tevens hebben wij mogelijkheden om tegen een klein bedrag per maand uw woning / pand een Graffiti Free Garantie te geven. Mocht uw pand  dan beklad worden met een graffiti dan komen wij deze geheel kosteloos verwijderen en bent u er zeker van dat uw pand het hele jaar door vrij is van grafitti (zo werken wij ook voor diverse gemeentes en vastgoedbeheerders).

 

Schuurakker 8A, De Zandstraal Koning. Registered in Nederland, 4705 RK Roosendaal.
Site designed and maintained by Exclusive Design