Uw houten trap weer mooi blank! Luchtgommen zandstralen is de perfecte manier om verf snel en veilig te verwijderen. Vraag geheel vrijblijvend en gratis offerte aan!

Het is een moeilijke en vermoeiende taak om houten trappen en balken er op hun best uit te laten zien. Verf kan na verloop van tijd afbladderen en vervagen, of schuren is nodig om vuil of vlekken te verwijderen.

Zonder de juiste zorg zullen uw houten trappen en balken er niet zo goed uitzien als toen ze voor het eerst geplaatst werd waardoor de trap / balken er versleten en verouderd uitzien. Bovendien kan de tijdrovende taak van schuren en schilderen eindeloos lijken.

De Zandstraal Koning helpt u om uw houten trappen en balken er in één dag weer mooi wit uit te laten zien! Hun gespecialiseerde zandstraal- of luchtgommenproces zal uw houten trap snel en efficiënt zo goed als nieuw maken, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het harde werk van het onderhoud ervan. Laat De Zandstraal Koning het leven er weer in brengen

houten trap, luchtgommen voor houten trappen, luchtgommen voor trappen, luchtkussens voor trappen, luchtgommen voor trappen en bordessen, luchtgommen voor hardhouten trappen, traptreden voor hardhouten trappen, luchtgommen voor hardhouten vloeren, luchtgommen voor hardhouten treden, traptrede met luchtkussen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Direct gratis offerte