Houten balken gebinten zandstralen in monumentale panden

Zandstralen houten gebinten in monumentale panden

Zandstralen houten balken gebinten in monumentale panden

Het zandstralen van houten balken kan ook een glans creëren die karakter aan een gebouw kan geven

Houten balken geven uw huis sfeer en karakter. Je vindt ze meestal in oudere huizen met karakter. Houten balken zijn zo populair dat ze ook in moderne architectuur worden gebruikt. Net als houten trappen maken ze vaak deel uit van de grootste zichtbare elementen in een woning. Omdat we dit soort houten balken vooral in oudere huizen vinden, is de houtstructuur vaak zo oud als het huis en dus niet altijd in dezelfde goede staat. Afhankelijk van de situatie moeten oude balken worden vervangen of gerepareerd. Bij herstel moet je met veel zaken rekening houden. Als u wilt dat houten dakbalken in uw huis schitteren als nooit tevoren, dan hebben wij de belangrijkste dingen waar u rekening mee moet houden.

Zandstralen is een gemakkelijke manier om houten trappen, balken of ander een onberispelijke make-over te geven. Alle oude verf- en laklagen werden verwijderd, wat een goede basis vormde voor verdere aanpassingen.

Het zandstralen van houten balken in monumentale panden kan het hout verduurzamen en rot voorkomen

De metalen kettingen waarmee zware houten balken werden vervoerd en verplaatst, lieten vaak lelijke sporen achter op het hout. Door de spanten te zandstralen worden deze vlekken niet alleen verwijderd, maar krijgt het hout ook een lichte, frisse kleur.

Bij het zandstralen van hout behandelen we het gehele oppervlak of delen ervan.

Het oorspronkelijke witte hout komt weer tevoorschijn en het hout krijgt zijn natuurlijke uitstraling terug. Een van de leuke dingen van zandstralen is dat het zand ook in alle hoeken en gaten komt, dus balken met spleten en gaten of houtsnijwerken zijn geen enkel probleem. Bij normaal schuren zijn deze plekken moeilijker te bereiken en kunnen. ze beschadigen.

Door het stralen worden de balken mooi blank tot in de kleinste hoekje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Direct gratis offerte